29660 Marbella
Huurprijs: € 1.400

Prachtige penthouse te huur op absolute topligging in Marbella.Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te huur aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.* Gezien de huurprijs aan de Costa del Sol kan variëren afhankelijk van de periode waarin je wenst te huren is de opgegeven huurprijs altijd de vanaf huurprijs. Wij bezorgen je met veel plezier een gepersonaliseerd huurvoorstel.

Algemeen

Adres:Marbella
Referentie:Azahar de Marbella
Prijs:€ 1.400
Type:Appartement

Neem vrijblijvend contact op

Wens je meer informatie of wil je graag een pand bezoeken? Vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida