Helaas, dit pand is verkocht

Strategisch gelegen handelspand met woonst - 8530 Harelbeke

Omschrijving

Instapklare woonst met handelspand gelegen in de hoofdstraat de Harelbeke. De mooie etalage zorgt voor de visibiliteit die uw kantoor/bedrijf een extra boost geeft.

Indeling:
Prachtig kantoor met grote, ingebouwde dossierkasten. Alle telecomvoorzieningen zijn aanwezig voor een praktisch gebruik van de ruimte. Het strakke design van de kantoorruimtes zorgt voor een eerste professionele kennismaking voor uw cliënten met uw bedrijf. Het professioneel gedeelte beschikt ook over een vestiaire.

Het woongedeelte bestaat uit de gelijkvloerse, geïnstalleerde keuken met eethoek en leefruimte. De woonkamer is trendy ingericht met aangename lichtstraten voor een maximum aan lichtinval. Verder is er een toilet en wasberging. De eerste verdieping biedt de ruime, recente badkamer en twee volwaardige slaapkamers met originele plankenvloeren. De volgende twee volwaardige slaapkamers zijn gelegen op de tweede verdieping. Er is een droge kelder aanwezig.

De garage is gelegen aan de achterkant van de onderhoudsvriendelijke tuin en geeft een handige uitweg als voordeel.

EPC: 503 kWh/m² - UC: 1949936
Ref:CV/18087/K


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida