U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Nieuwe zuidgerichte appartementen met zeezicht in Estepona - 29680 estepona

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Alexia Life is een kleinschalig nieuwbouwproject met 52 appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers in Estepona!
Alexia Life biedt zuid gerichte appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, penthouses met jacuzzi en gelijkvloers units met een privé tuin.

Alle appartementen hebben open keukens, moderne design badkamers, ruime woonkamers, hoogwaardige afwerking en ruime terrassen met panoramisch uitzicht op de zee.
De verwarming kan op afstand bediend worden via de smartphone-applicatie en ook de verlichting en zonwering in de woonkamer en de hoofdslaapkamer gaat via domotica.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit uitgestrekte tuinen, een groot zwembad met chill-out bedden en zeezicht, een speelruimte voor kinderen, een functionele fitnessruimte en een social club.
Verder is er de pre-installatie voor een oplaadaansluiting voor elektrische auto’s, een energiebesparingssysteem door aerothermie en nog veel meer.

Alle appartementen zijn voorzien van een parkeerplaats en een berging.
Als u op zoek bent naar een huis in Estepona, is dit uw beste zeker een uitstekende optie

Prijzen vanaf 293.000 euro

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida