U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Nieuwe appartementen georiënteerd naar het zuiden - 29680 Estepona

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Agora is een nieuwe ontwikkeling op een unieke locatie, dicht bij Estepona en Marbella. Dit exclusief boutique project bestaat uit slechts 34 hedendaagse appartementen en penthouses gebouwd op een rustige locatie. De moderne architectuur van het gebouw wordt perfect gecombineerd met de natuurlijke groene omgeving.
Agora biedt prachtige nieuwe appartementen, allen georiënteerd naar het zuiden, met prachtige uitzichten op de natuur en de bergen. De appartementen op de hoogste niveaus bieden daarbovenop nog een prachtig zeezicht.

Elk gebouw is ingedeeld in 3 verdiepingen met 6 tot 10 appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers. De beperkte beschikbaarheid en ruime gemeenschappelijke ruimtes dragen bij aan het exclusieve gevoel van dit nieuwe project.

Op het gelijkvloers hebben we ruime duplex-appartementen met een kelderverdieping met natuurlijk daglicht, ideaal voor een fitnessruimte, een speelkamer of een extra slaapkamer.
De gelijkvloers appartementen zijn gebouwd op een verhoogde ligging tov het zwembad en de tuinen, waardoor een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en het terras over het zwembad en de tuinen naar de vallei daarbuiten gegarandeerd is. De gelijkvloers appartementen hebben ook een eigen privé tuin.

De grote slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de accommodatie en bieden uitzicht op de rustige, natuurlijke omgeving.

De appartementen op de eerste verdieping hebben een ruime woonruimte met een terras over de volledige breedte, op het zuiden gericht voor de hele dag zon en met een fantastisch uitzicht over het zwembad en de tuin naar het bos daarachter.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida