U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Recent energiezuinig appartement op een toplocatie aan het water - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Dit knap afgewerkt appartement bevindt zich op een boogscheut van centrum Harelbeke en geeft uit op de vernieuwde Leieboorden. Wie houdt van fietstochtjes zal hier zeker zijn gading kunnen vinden. Winkels, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen zijn in de nabije omgeving terug te vinden. (Mobiscore: 8,8!)

De inkomhal met apart toilet biedt toegang tot de lichtrijke woonkamer. Het uitzicht op het water en de rest van de omgeving (het appartement bevindt zich op de derde verdieping) vormt een ware troef. Bovendien kan je zorgeloos genieten op het aangenaam terras. De woonkamer is eveneens voorzien van een module met uitklapbare bureau. Achteraan het appartement bevindt zich de keuken afgewerkt met hoogwaardige materialen. Inox zorgt ervoor dat jouw keuken steeds gemakkelijk te onderhouden blijft. Deze laatste is volledig uitgerust met de courante toestellen. Er is 1 slaapkamer voorzien (verduistering voorzien) met aansluitende dressing en en-suite badkamer. Bovendien is er een ruime berging aanwezig.

Bij het appartement is de aankoop van een ondergrondse staanplaats eveneens mogelijk (€ 16.000,00). Wie liever een tuin heeft kan eveneens gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin achteraan het gebouw?

Benieuwd naar dit appartement? Plan snel jouw bezoek in!

REF: YP/22051/K
EPC: 78,39 kWh/m² - UC: 340136-G-2010_2015/B200/D01/SD037
E-Peil: E56Terug naar boven
Sluit menu Resida