U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Perfect onderhouden appartement in centrum Harelbeke - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Lichtrijk, energiezuinig en zeer verzorgd. Deze kernwoorden typeren dit recent en ruim appartement. Gelegen op wandelafstand van de markt, zijn alle voorzieningen in de nabije omgeving terug te vinden met oa. scholen, openbaar vervoer, winkels, ... De vlotte verbinding met de R8 maakt dat dit appartement ook bijzonder interessant is voor mensen die zich buiten Harelbeke begeven. De eigenaar van het appartement opteerde niet voor de standaardafwerking maar voorzag tal van upgrades.

Inkomhal met apart gastentoilet met de mogelijkheid om een ingebouwde vestiaire te voorzien, open keuken voorzien van modern comfort met aansluitende praktische berging, ruime en lichtrijke woonkamer voorzien van grote raampartijen en aansluitend zuidgericht en overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is. Er zijn twee slaapkamers elk met eigen tv/internet aansluitingen en een ruime badkamer waar de inloopdouche, lavabo en handdoekradiator is ondergebracht. Bovendien is er aansluiting en voldoende plaats om de wasmachine/droogkast te plaatsen.

Bij dit appartement hoort tevens een aparte kelderberging en een ondergrondse staanplaats, aan te kopen voor € 18.000. De parkeergarage is uitgerust met camerabewaking. Wie zich liever met de fiets verplaatst, kan de fiets kwijt in de aparte fietsenstalling in het gebouw, eveneens uitgerust met camerabewaking.

Benieuwd naar het appartement? Plan snel jouw bezoek in!

EPC: 95.91 kWh (m²/jaar) - UC: 34013-G-2009_234/EP02493/A950/D01/SD048
E-peil: E72
REF: YP/22132/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida