U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Schitterend gerenoveerd appartement met garage en kelderberging - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Bent u op zoek naar een droomappartement? Zoek dan niet verder! Dit lichtrijke, ruime en instapklare appartement in de Kollegewijk is de ideale plek voor u! Volledig gerenoveerd in 2020, biedt dit appartement alle hedendaagse comfort die u nodig heeft. De ligging is perfect, met het plein voor het gebouw dat binnenkort volledig heraangelegd wordt. U kunt dus genieten van een opgewaardeerde buurt en omgeving.

De inkomhal met vestiaire leidt u naar de ruime en lichtrijke woonkamer, de moderne keuken voorzien van alle nodige toestellen en het aangename terras. Het appartement heeft ook 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien van inbouwkasten. Er is een apart toilet en een mooi uitgeruste badkamer.

En dat is niet alles! Dit appartement beschikt ook over een inpandige garage en een grote kelderberging. Alle leidingen en elektriciteit werden recent vernieuwd en het EPC is gunstig. U kunt dus genieten van een rustige locatie met alle moderne gemakken en meer. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om dit prachtige appartement te bezichtigen!

REF: YP/22149/KC2



Terug naar boven
Sluit menu Resida