U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtige appartementen op één van de beste locaties - 29660 Nueva Andalucia

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Nueva Andalucía is niet zomaar een deel van Marbella. Het is de plek voor mensen die willen genieten van de gevarieerde gastronomie, de stranden, de oneindige entertainmentmogelijkheden en het levendige, intense nachtleven van Puerto Banus. Maar tegelijkertijd is het ook voor diegenen die de rust en privacy willen bewaren die essentieel zijn in elke woonwijk.

Er is voor elk wat wils in Nueva Andalucía. Zee- en watersportfanaten kunnen genieten van de jachthaven van Puerto Banus, terwijl een gevarieerd aanbod van golfbanen binnen een straal van 5 kilometer op diegenen wacht die van hun favoriete sport willen genieten. En als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste modetrends, zijn de vele boetieks en winkelcentra in de omgeving, zoals El Corte Inglés in Banus, niet te missen.


- Ruime kamers

- Open terrassen

- Afgewerkt volgens een hoge kwaliteitsstandaard.

- Uitzicht op zee vanuit een aantal van de eenheden.

- Airconditioning.

- Gemeenschappelijke ruimtes met zwembad.

- Garages en opslagruimten inbegrepen in de prijs.


Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida