U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Comfortabel appartement met grote terras - 8780 Oostrozebeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Comfort en gemak vormen de rode draad in dit verhaal. Deze residentie bevindt zich vlakbij de markt van Oostrozebeke waardoor alle voorzieningen steeds binnen handbereik zijn. Het appartement zelf situeert zich aan de achterzijde van het gebouw waardoor de bewoner steeds in alle rust kan genieten.

De inkomhal biedt toegang tot de lichtrijke en mooi afgewerkte woonkamer met zicht op het terras. Aansluitend bevindt zich de open keuken dewelke voorzien is van alle toestellen. Een praktisch berging treft men naast de keuken aan. Opvallend zijn de voorzieningen die bij het appartement aanwezig zijn waaronder screens, zonnewering, airco, ... . Ook de lage EPC-score is zeer mooi meegenomen.

Aan de andere zijde van de inkomhal bevinden zich de twee ruime slaapkamers. Omwille van het comfort werden de wanden bekleed met kurk. De badkamer is voorzien van een ruime douche en is erg onderhoudsvriendelijk. Er is tevens een apart toilet voorzien.

Wie graag buiten vertoeft is hier zeker op zijn plaats. Aan de achterzijde beschikt de woonst over een zonnig terras van maar liefst 54 m² met uitzicht op het groen!

Bovendien beschikt het appartement over een garage en een erg ruime berging.

EPC: 98.20 kWh/m² - UC: 37010-G-2013/001/EP06313/A001/D01/SD003
E-peil : E70

Ref.: YP/20063/K
Terug naar boven
Sluit menu Resida