U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Verzorgd appartement met een terras, garage en kelder! - 8551 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Rustig wonen op een toplocatie in het levendige centrum te Heestert (Zwevegem). Op de hoek van de Gauwelstraat en de Vierkeerstraat heb je dan ook alle faciliteiten op wandelafstand!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping die bereikbaar is via een lift. Deze bestaat uit een ruime inkomhal die zorgt voor de verbinding naar iedere ruimte. Zo zijn het toilet, de badkamer en 2 slaapkamers bereikbaar via deze hal.

Verder vormen de woonkamer met de keuken samen 1 grote ruimte. Dankzij de vele raampartijen kan je maximaal genieten van de woonkamer, die verder beschikt over een terras. Het appartement werd afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over het nodige comfort.

Aansluitend met de woonkamer bevindt zich de keuken die over alle essentiële toestellen beschikt. Nabij de keuken is er een praktische berging die nuttig kan zijn om er het nodige op te bergen.

Tot slot als je graag in de natuur of de omgeving vertoeft, kunnen de talrijke wandel- en fietsroutes dienen voor de nodige ontspanning in deze prachtige omgeving.

Bovendien biedt deze woning nog een kelderberging en garage!

EPC 184kWh/(m² jaar) UC 20210331-0002393720-RES-1

(Ref.ID/21034/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida