U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Gelijkvloers hoekappartement met private tuin - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Ontdek dit prachtige hoekappartement op een steenworp van de vernieuwde Leieboorden. Dankzij de centrale ligging zijn alle voorzieningen in de nabijheid terug te vinden. Zo is er een bv. een bushalte vlakbij de deur.

Het appartement van maar liefst 101 m² biedt je veel natuurlijk licht en wordt volledig instapklaar en ingericht afgeleverd. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, ingerichte badkamer, praktische wasberging, apart toilet en een ruime woonkamer met open keuken.

Wie op zoek is naar een appartement maar niet wil inboeten op buitenruimte is hier aan het juiste adres. Het appartement is volledig omgeven door een private tuin van maar liefst 150 m² met diverse terrassen waar het heerlijk vertoeven is. (onderhoud voorzien in de gemeenschap.) Bovendien is er een gemeenschappelijke parktuin van 5.000 m².

Deze buitenkans is nu binnen handbereik voor slechts €265.000 (excl. kosten)!

En dat is niet alles! Bij dit appartement wordt ook een open staanplaats met berging aangeboden voor €20.000 (exclusief kosten).

Verwen jezelf met de luxe van ruimte, groen en een bruisend stadsleven, en maak dit hoekappartement in Woonproject Westoever jouw thuis. Ontdek het appartement vandaag nog en maak snel jouw afspraak.

REF: CV/29093/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida