U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtige hoeve op 2.178 m² met 1001 mogelijkheden! - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze indrukwekkende hoeve gelegen in het landelijke Heestert (Zwevegem) betreft werkelijk een pareltje. De hoeve staat op een perceel van maar liefst 2.178 m² en bestaat uit een villa (284 m² bewoonbare oppervlakte), hangar die als opslagruimte kan dienen, prachtige bijgebouwen die kunnen gebruikt worden als horeca, winkel, burelen, opslagruimtes, praktijk, werkplaats, ... met andere woorden heel wat mogelijkheden!

De leefruimte bestaat uit een knappe inkomhal die zowel toegang geeft naar de praktische ruime bureauruimte als naar de woonkamer toe. In de woonkamer is het dan ook heerlijk vertoeven door het vele lichtinval. Deze is surplus volledig opgedaan.

Aansluitend bevindt zich de leefkeuken die bijzonder ruim en lichtrijk is. Eveneens is deze volledig uitgerust met heel wat kwalitatieve toestellen. Via de keuken heb je toegang, via de prachtige veranda, naar de tuin toe, heb je toegang naar de praktische kelder van maar liefst 17,80 m², en heb je toegang naar 2 gelijkvloerse slaapkamers en badkamer.

De verdieping omvat een open nachthal. 2 ruime slaapkamers van 15,47 m² en 16,97 m² en tot slot een ruime badkamer. Aan ruimtes dus geen gebrek!

Binnen deze hoeve treffen nog 3 schitterende aparte bijgebouwen (totale oppervlakte van 188 m²), telkens met aanpalende keuken en bar, die ingericht kunnen worden naar eigen wens.

Tot slot nog een extra hangar van maar liefst 140 m² maakt deze hoeve compleet!

Daarnaast is er nog parkeerruimte voor 15 à 20 wagens op eigen terrein, afgesloten met automatische toegangspoort.

VASTGOEDTOPPER!

EPC 397kWh/m² UC20211026-0002420135-RES-2

(Ref.SD/22004/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida