U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Subliem appartement met 2 slaapkamers én garagebox - 8550 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

VASTGOEDTOPPER! Ontdek dit prachtig appartement in Zwevegem, dit appartement is piekfijn afgewerkt met duurzame materialen en is volledig instapklaar. Winkels, scholen, openbaar vervoer zijn in de nabijheid terug te vinden.

Indeling: ruime en lichtrijke woonkamer voorzien van grote raampartijen die zorgt voor een aangenaam leefcomfort met aansluitend de volledig recent geïnstalleerde keuken met inmaakkasten. Hele lichtrijke leefruimte die zich uitgeeft naar beide aangename terrassen met zowel een zuidelijke als noordelijke oriëntatie met prachtige verzichten.

Via de nachthal is er de toegang tot de badkamer voorzien van een geïnstalleerde inloopdouche, wastafel en wasmachinevoorzieningen en twee ruime slaapkamers waarvan 1 kamer volledig voorzien is van inmaakkasten (17,85 m² en 13 m²).

EXTRA TROEF: lage algemene kosten!

Alsook is er een mogelijkheid om een afgesloten garagebox (15 m²) aan te kopen of te huren, die gekoppeld is aan dit appartement en een grote meerwaarde is. Verdere parkeergelegenheden zijn er op de gratis parking en vlakbij de residentie zijn er tal van parkeermogelijkheden.

Doe een bod vanaf €245.000,00, elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars (onder voorbehoud van aanvaarding).

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN !

EPC: 300 kWh/m² - UC: 3242512
(Ref.: SD/24081/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida