U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtige fermette met zuidgerichte tuin. - 8880 Sint-Eloois-Winkel

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze charmante open bebouwing combineert het hedendaags comfort met de karakteristieke elementen van toen. Een sierlijke haard in de woonkamer, zichtbare gedeeltes van het dakgebinte, authentieke vloeren, ... het zijn stuk voor stuk elementen die zorgen voor een warme sfeer en het goed een merkwaardig karakter geven.

De landelijk gelegen fermette dateert oorspronkelijk uit 1896 en werd verschillende keren vernieuwd in 1999, 2005 en 2015 met veel zorg en aandacht voor het gemak van de bewoner. Indeling: een fraai aangelegde voortuin biedt toegang tot de lichtrijke inkomhal, magnifieke woonkamer met grote raampartijen voorzien van automatische rolluiken en een sierlijke schouw, ruime leefkeuken met zicht op de tuin, praktische kelderberging, wasberging met aansluitend een douchekamer en toilet en twee karaktervolle slaapkamers op het gelijkvloers De woning beschikt op de bovenverdieping eveneens over vier afgewerkte slaapkamers, telkens voorzien van internet -en tv-aansluiting, en twee lichtrijke badkamers, waarvan één voorzien met bad en één met douche. Tenslotte is er ook een apart toilet ondergebracht.

De woonst omvat tevens een bijgebouw dat momenteel dienst doet als garage met erg plaats om spullen op te bergen. Wie de oprit gebruikt komt terecht in de fantastische zuid-georiënteerde tuin waar het heerlijk vertoeven is!

Gaat u binnenkort deze unieke woonst betrekken? Neem snel contact op om een bezoek in te plannen!

EPC: 245 kWh/m² - UC: 2169759-RES-1

(Ref. YP/19072/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida