U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Vernieuwde burgerwoning met krachtige, warme elementen! - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze charmante burgerwoning wordt gekenmerkt door zijn 3 verdiepingen met prachtig afgewerkte ruimtes. Absoluut geen-alledaagse eigendom dankzij de zorgvuldig gekozen authentieke materialen, de creatieve indeling en de hoge afwerkingsgraad!!

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Zeer lichtrijke leefruimte
- Hele ruime slaapkamers
- Dubbele volledig vernieuwde garageruimte
- Meer info... lees verder!!

Indeling: In de lichtrijke en ruime inkomhal vinden we vestiaire en het gastentoilet. Naast de inkomhal bevindt zich de toegang naar de zéér ruime en lichtrijke leefruimte die volledig vernieuwd werd met zicht op de schitterende recent aangelegde tuin. Naast de leefruimte is er aansluitend de recent vernieuwde volledig geïnstalleerde, open keuken met kookeiland en zicht op de prachtige tuin. Naastliggend heb je toegang tot de ruime kelder die bestaat uit drie delen.

Deze vastgoedtopper is voorzien van 3 ruime slaapkamers op het eerste verdiep waarvan één kan gebruikt worden als dressing. Op het eerste verdiep vind je ook de moderne badkamer met ligbad en douche. Het tweede verdiep voorziet nog 2 ruime slaapkamers waarvan één met een idyllisch dakterras met een fenomenaal uitzicht. Daarnaast heb je dan nog een ruime geïsoleerde zolder.

Aan parkeermogelijkheid/opbergruimte geen gebrek want de woning is voorzien van een ruime garageruimte die op zijn beurt toegang biedt tot de groene mooie tuin.

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, elektriciteit conform het AREI, energiezuinig en regenput aanwezig!

Laat je verleiden tot een bezoek voor dit pareltje op zaterdag 20 mei!

EPC: 259 kWh/m² - UC: 2877051
SD/23055/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida