U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Sublieme loft met 2 slaapkamers én autostaanplaats - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze charmante loft wordt gekenmerkt door zijn verrassende en hoogwaardig afwerking en is gesitueerd op niveau 1 van de voormalige "De Groote Fabrieke" in centrum Avelgem.

Absoluut geen-alledaagse eigendom dankzij de zorgvuldig gekozen duurzame materialen, de creatieve indeling en de hoge afwerkingsgraad!! Opvallend zijn de heldere en ruime woonruimten met knappe hoogten.

Indeling: inkomhal, volledig geïnstalleerde moderne badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. Surplus is er de wasmachinevoorziening die volledig ingemaakt werd. Doorlopend heb je de toegang naar de zéér ruime en lichtrijke leefruimte die volledig opgedaan werd met zicht naar buiten door de grote raampartijen. Naastliggend is er de recent volledig geïnstalleerde, open keuken met praktische berging.

Deze vastgoedtopper is voorzien van 2 slaapkamers waarvan één open slaapkamer met aanpalend de dressing en fenomenaal uitzicht. Bovenruimte is voorzien van inmaakkasten en screen voor de verduistering.

Aan parkeermogelijkheid/opbergruimte geen gebrek want de loft is voorzien van een ruime ondergrondse privé-parkeerplaats met aanpalend een praktisch berging. Tal van overige parkeermogelijkheden zijn er te vinden op het domein.

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, elektriciteit conform het AREI en energiezuinig!

Laat je verleiden tot een bezoek voor dit pareltje.

EPC: 110,00 kWh/m² - UC: 3006193
SD/23131/KTerug naar boven
Sluit menu Resida