U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Charmante villa met afzonderlijke praktijkruimte op toplocatie. - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Stijlvol wonen... Op een toplocatie (in de nabijheid van het centrum) op een perceel van 1032,00m² resideert deze vastgoedparel met afzonderlijke praktijkruimte.

De charismatische uitstraling zal velen onder jullie bekoren! Zodra je deze eigendom binnenwandelt merk je dat we over een robuuste woning spreken die steeds met liefde is verzorgd. Ook de aspecten lichtinval, luxe, sfeer en ruimte ontbreken hier niet!

Deze eigendom biedt u: een uitnodigende inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een superieure leefruimte waar sfeer en gezelligheid centraal staan (open haard, eiken parket, bar,…), ruime leefkeuken die volledig geïnstalleerd is, heerlijk kokkerellen!

Parktijkruimte van 25m2 (met douchecel en wastafel) bereikbaar via afzonderlijke inkomhal voorzien van bezoekerstoilet en bureel.

De bovenverdieping herbergt een fantastische nachthal waar je ook op het zongericht dakterras kan van maar liefst 55m2. Douchekamer met nachttoilet, Linnenkamer met sauna, 3 grote slaapkamers waarvan 1 uitgerust met een badkamer.

De woning is volledig onderkelderd (deels door kruipkelder) en beschikt over een ruime dubbele garage, bovendien beschikt de woning over een zeer ruime zolder.

De beeldschone tuin mag in dit verhaal tot slot zeker niet verwaarloosd worden, want deze speelt hier namelijk, zowel binnens- als buitenshuis, één van de hoofdrollen... Zo is deze voorzien van een petanquebaan en zongerichte terrassen. Familiaal vertier is hier dus zeker gegarandeerd.

EPC 400kWh/m2 UC 20190227-0002133605-RES-1

(Ref.CV/20078/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida