U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtige architectenvilla met idyllische tuin - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze prachtige, moderne villa wordt gekenmerkt door zijn unieke architectuur, kwalitatieve afwerking en slimme indeling. Absolute prachtige ligging in het centrum van Heestert in een rustige straat. Met zijn goede energiescore en zonnepanelen is deze woning bovendien zuinig qua verbruik!

Indeling: uitnodigende inkomhal met ingemaakte vestiairekasten en apart gastentoilet. De open woonruimtes genieten van een prachtige lichtinval door de grote raampartijen en baden in de gezelligheid mede dankzij de strakke houthaard. De strakke lijnen die in de elegante eetkamer te vinden zijn worden dan weer afgewisseld door de rustieke, geïnstalleerde keuken met bijhorende bergruimte. Vanuit de leefruimte wandel je comfortabel de trap op naar de mezzanine die op heden ingericht is als bureau met zicht op de tuin. De bovenverdieping beschikt over een aparte wasruimte met ingemaakte kasten, alsook extra apart toilet. De twee kinderkamers zijn slim ingericht en gelegen vlakbij de eerste badkamer. Kers op de taart is absoluut de masterbedroom met de aansluitende tweede badkamer. Deze parel beschikt over een dubbele wastafel, prachtig ligbad en douche.

Parkeermogelijkheid is voorzien in de vorm van oprit, alsook garage met ruimte voor twee wagens.
Deze woning is gelegen op net geen 1.000 m² met zuid-westelijke oriëntatie. De idyllische tuin beschikt over een zéér ruim terras en een uiterst praktische tuinberging.

Deze stijlvolle woning is een prachtige plek om tot rust te komen. Benieuwd? Laat je verrassen..

Ref: CV/19043/K
EPC: 178 kWh/m² - UC: 1038795



Terug naar boven
Sluit menu Resida