U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

UITZONDERLIJKE VILLA MET MAGNIFIEK LANDELIJK VERZICHT. - 8551 Heestert

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze moderne – tijdloze - villa gelegen in de landelijke deelgemeente Heestert (Zwevegem) betreft werkelijk het neusje van de zalm.
De niet alledaagse indeling is verrassend! De beslotenheid en het privékarakter van de tuin zorgt enerzijds voor een eye-catcher effect en anderzijds voor een schitterende lichtinval.

Hele ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer en salon met gezellige gashaard. Fantastisch geïnstalleerde leefkeuken met aansluitend was- en voorraadberging.
De verdieping omvat een open nachthal. Een master bedroom voorzien van dressing en terras. Luxueuze badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Verder omvat de verdieping nog 4 grote slaapkamers en een apart toilet.

Groot bureel met alle voorzieningen aan de voorzijde van de woning die te bereiken is via de inkomhal. Ideaal voor jouw beroepsactiviteit.

Aan opbergruimte geen gebrek! Er is een zolderruimte aanwezig van maar liefst 83 m²!

De aangelegde – zongerichte - tuin maakt het heerlijk vertoeven.

Voor de woning treffen nog 2 autostaanplaatsen. Daarnaast is er nog parkeerruimte voor 4 wagens op eigen terrein, afgesloten met automatische toegangspoort die te bereiken is via een private zij-uitweg op eigen domein.

Achteraan het perceel is er een losstaande garagebox van maar liefst 32,85 m². Aan ruimte geen gebrek!

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, elektriciteit conform het AREI, energiezuinig en regenput van maar liefst 40.000 liter aanwezig!

VASTGOEDTOPPER!

EPC 76 kWh/m² UC2780559

www.vierkeerstraat117.be

(Ref.SD/23003/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida