U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Schitterende villa in doodlopende straat - 8550 Zwevegem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze karaktervolle woning is omgeven door een weelderig aangelegde tuin, waardoor u kunt genieten van een oase van rust en privacy.

Hoewel de villa niet van de jongste is, is deze door de jaren heen uitstekend onderhouden, waardoor de authentieke charme bewaard is gebleven. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer, die kenmerkend is voor dit type woning.

Het gelijkvloers van de villa biedt een ruime indeling met drie grote slaapkamers. De woonkamer is zeer lichtrijk, te danken aan de grote raampartijen , die daarenboven een zicht biedt op de schitterende tuin.

Verder is er een goed uitgeruste keuken, die een centrale ontmoetingsplaats vormt voor culinaire creativiteit en gezelligheid, met opnieuw het zicht op de tuin en toegang tot het terras.

De bovenverdieping is toegankelijk met een vaste trap. Deze ruimte is momenteel zolderruimte en kan ook worden omgevormd tot extra slaapkamer(s), een bureau, hobbyruimte of fitnessruimte, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Een bijkomend voordeel is de aanwezigheid van een ruime garage, geschikt voor twee auto's.

De ligging van deze villa in een rustige doodlopende straat zorgt voor een veilige en rustige woonomgeving. Tegelijkertijd bent u goed verbonden met nabijgelegen voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Zwevegem centrum is slechts op een steenworp verwijderd van deze woning.

EPC572kWh/m2 UC2829386.

De instelprijs van deze woning is €475.000,00. Bezoekdag op zaterdag 8 juli van 9h - 14h, reserveer snel je bezoek 056/98.05.55

(Ref.CV/23073/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida