U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Rijwoning met 4 slaapkamers en uitweg nabij centrum Avelgem - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze stevige rijwoning bevindt zich vlakbije het centrum Avelgem en beschikt over een unieke locatie met alle voorzieningen in de nabijheid zoals winkels, openbaar vervoer, ...

Via de inkomhal kom je terecht in de aangename, ruime woonkamer, met zowel een eetplaats als een zithoek. Vlakbij de woonkamer kom je terecht in de praktische keuken. Aansluitend bevindt zich de ruime, droge kelderberging waar je het nodige kwijt kan.

Op de eerste verdieping is er plaats voor een 4-tal ruime slaapkamers. Ook heb je nog een extra zolderruimte met een handige toegang via 1 van de slaapkamers, van maar liefst 17,53 m²!

Tot slot bevindt zich achteraan de woning een grote badkamer die voorzien is van een toilet, wastafel en combinatie douche/ligbad. Ook heb je achteraan de woning toegang, via de aangename veranda, tot de mooie tuin. De Zuid-gerichte tuin heeft trouwens een uitweg, wat een mooi meegenomen is. Dit maakt het totale plaatje dan ook af. Deze kan bereikt worden via een wandelpad achteraan het perceel.

Extra troeven aan de woning:
- 30 zonnepanelen geplaatst mét terugdraaiende teller
- Elektriciteit is CONFORM

EPC: 596 kWh/ (m² jaar) - UC: 20211004-0002472341-RES-1

Ref.: SD/21081/KTerug naar boven
Sluit menu Resida