U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Verzorgde woning gelegen in een gezellige verkaveling in Avelgem - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op zoek naar een verzorgde, rustig gelegen woning in een gezellige verkaveling in Avelgem? Met alle faciliteiten in de nabijheid beschikt deze woning over een unieke ligging.

De woning beschikt over heel wat mooie ruimtes. Via de inkomhal kom je terecht in de lichtrijke, gezellige woonkamer die zorgt voor een gezellig wooncomfort met zicht op de zuid-gerichte, fraai aangelegde tuin. Hier is het dan ook heerlijk vertoeven.

Aansluitend bevindt zich de praktische leefkeuken die volledig geïnstalleerd is met toegang naar de ruime kelderberging. Via de keuken heb je ook toegang naar de garage/wasruimte. Zowel via de keuken als de wasruimte kan je je begeven naar de prachtige tuin toe.

Verder beschikt de woning over heel wat kamers. Op de eerste verdieping heb je een 4-tal kamers + badkamer. Zowel bureaukamers als ruime slaapkamers, tot 17 m², zijn aanwezig!

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zolderruimte van 15 m², die momenteel deels gebruikt wordt als extra slaapkamer. Aan ruimtes dus geen gebrek!

Tot slot spreekt de tuin voor zich. Met een optimale ligging naar het zuiden toe kan je hier heerlijk vertoeven. Via een zij-uitweg kan je ook makkelijk de tuin bereiken, wat een extra troef is aan deze woning.

Extra troef: gunstige energiescore (EPC) - energiebesparende woning!

Interesse? Contacteer ons snel voor een afspraak.

EPC: 291 kWh/m² jaar - UC: 20210923-0002468042-RES-1

(Ref.: SD/21080/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida