U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

UITZONDERLIJKE VILLA IN EEN LANDELIJKE OMGEVING. - 8583 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze moderne villa, rustig gelegen in de landelijke deelgemeente Bossuit (Avelgem) op een perceel van 1.200,00 m², betreft werkelijk de titel van een VASTGOEDTOPPER.

Ruime inkomhal met gastentoilet én toegang tot verschillende ruimtes in de woning. Te beginnen met de lichtrijke woonkamer en salon. Verder een fantastisch geïnstalleerde leefkeuken met aansluitend een kelder, van maar liefst 6 m². Tot slot is er nog de toegang tot de garage met aansluitend toegang tot de zolderruimte van 33,66 m².

Via de ruime leefkeuken kom je terecht in de charmante nachthal, waar zich 3 slaapkamers bevinden (15 m², 10 m² & 11,60 m²). Verder omvat de nachthal nog een luxueuze badkamer die voorzien is van een apart toilet, dubbele wastafel en douche.

De recent aangelegde – zongerichte - terrassen maken het heerlijk vertoeven in de aangelegde tuin. Zo maakt men gebruik van 3 verschillende terrassen, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van de heerlijke zon.

Voor de woning treft er zich nog een langgerekte oprit voor 2 à 3 wagens op eigen terrein, met daarnaast nog heel wat éxtra parkeerruimte vlakbij de woning.

Tot slot beschikt de woning over een alarmsysteem + zonnepanelen (incl. de prijs), conclusie: VASTGOEDTOPPER!

EPC: 429 kWh/(m² jaar)
(REF: SD/21069/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida