U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Kloek gebouwde woning mét garagebox in centrum Avelgem - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze stevige woning is gelegen in een rustige éénrichtingsstraat in Avelgem. Met zijn unieke ligging heb je zowat alle voorzieningen op wandelafstand van winkels tot openbaar vervoer, ... Ook ligt deze woning vlakbij de Scheldemeersen waar het heerlijk vertoeven is in de natuur.

Indeling: Inkomhal die toegang biedt tot de grote en lichtrijke woonkamer. Er is een ruime keuken voorzien die modern ingericht is met een recent vernieuwd keukenmeubel. Daarnaast bevindt zich een praktische badkamer die voorzien is van een wastafel, ligbad, douchecel en toilet.

Op het eerste verdiep zijn 3 slaapkamers, telkens voorzien van rolluiken.

Op het tweede verdiep bevindt zich de grote zolderruimte van maar liefst 42,21 m2, die te bereiken is met een vaste trap, waar zeker nog 2 kamers kunnen worden voorzien.

Verder is er een tuinhuis die te bereiken is via de praktische buitenruimte. Tevens is er ook een ruime kelder in de woning van maar liefst 20,54 m2.

Tot slot is er de mogelijkheid om in de nabijheid een garagebox aan te kopen voor slechts € 12.500,00, die gekoppeld is aan deze woning!

Ideale woning als starterswoning of als opbrengsten-eigendom!

EPC 393 kWh/m² UC20210916-0002465129-RES-1
(Ref.SD/22007/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida