U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Karaktervolle villa met ruim magazijn - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze op te frissen villa is strategische gelegen net buiten het centrum van Avelgem, doch op korte afstand van invalswegen.

Indeling: statige trappenhal met toegang tot de woonruimte. Deze woonruimte beschikt over prachtige volhouten vloeren en authentieke houtkachel. De aanpalende keuken biedt heel wat ruimte en de mogelijkheid tot het inrichten van een gezellige eethoek. Via de keuken is de droge kelder toegankelijk, ideaal als extra bergruimte. Gelijkvloerse badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo, apart toilet. Het gelijkvloers beschikt over een extrakamer die ingericht kan worden als slaapkamer, bureau,... Een technische berging en zéér ruime veranda vervolledigen het plaatje.
Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met grote dressing (die evt. aangewend kan worden als derde slaapkamer).

Bij de woning hoort een ruim magazijn met mooie hoogte en een oppervlakte van +/- 100 m². Deze is gemakkelijk toegankelijk met bestelwagens - er is ook heel wat parkeergelegenheid achter afgesloten poort.

Ref: YP/19020/K
EPC: 622 kWh/m² - UC: 2077517Terug naar boven
Sluit menu Resida