U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

RUSTIG GELEGEN CHARMANTE WONING - 8580 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze leuke woning bevindt zich in een doodlopende straat vlak bij de Scheldemeersen in Avelgem. De ideale match voor iemand die graag op een rustige locatie wil wonen. Ook winkels, scholen en andere voorzieningen zijn vlakbij de woning terug te vinden.

Indeling: inkomhal, lichtrijke woonkamer met uitzonderlijk hoge plafonds en voorzien van pelletkachel, aansluitend de geïnstalleerde keuken met toegang tot de tuin, achterliggend de badkamer die voorzien is van een douchecel met wastafel en apart toilet. De woning werd steeds zéér goed onderhouden!

Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers met vaste traphal naar de zolderverdieping waar je de mogelijkheid hebt tot extra slaapkamers.

Wie op zoek is naar een leuke tuin zal aangenaam verrast zijn. De tuin is diepuitgestrekt en men kan er quasi de hele dag van de zon genieten.

Extra pluspunten:
- droge kelder
- rolluiken over de hele woning
- regenput aanwezig
- ...

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN!

EPC: 528 kWh/m² - UC: 3071209
REF: SD/24007/K

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwenTerug naar boven
Sluit menu Resida