U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

RUSTIG GELEGEN KLOEKE WONING - 8581 Avelgem

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Fantastische grote woning op een rustige ligging in Waarmaarde (Avelgem), doch vlakbij alle nodige voorzieningen (bakker, slager, winkels,...). Deze kloeke halfopen bebouwing werd prima onderhouden en biedt opvallend veel woon- en opbergruimte door zijn slimme indeling.

Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Geweldige woon- en leefruimte (30 m²!) die van veel licht genieten door de vele raampartijen voorzien van rolluiken. Geïnstalleerde leefkeuken met eetplek met directe toegang tot de praktische berging en buitenruimte.

Via de ruime leefkeuken kom je opnieuw terecht in de charmante nachthal op het gelijkvloers, waar zich drie ruime slaapkamers bevinden (13,90 m²; 10 m²; 10,50 m²). Verder omvat de nachthal nog een badkamer die voorzien is van een wastafel en instapdouche.

De garage biedt plaats voor een grote wagen - automatische sectionale poort.

Voor de woning treft er zich nog een langgerekte oprit voor 2 à 3 wagens op eigen terrein, met daarnaast nog heel wat extra parkeerruimte vlak bij de woning.

Tot slot is er via een zolderluik in de garageruimte toegang tot de praktische zolderruimte van maar liefst ca. 85 m².

Aangenaam vertoeven kan achteraan de woning in de zalige tuin zonder enige inkijk voorzien van meerdere zonnige terrassen. De grootte van de tuin bedraagt 250 m²!

De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas, dakisolatie en regenput!

BOEK SNEL JOUW AFSPRAAK!

EPC: 581 kWh/m² - UC: 2939005
Ref: SD/24009/K

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwenTerug naar boven
Sluit menu Resida