U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prima starterswoning of investering langs een rustige weg - 8531 Bavikhove

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op een boogscheut van centrum Bavikhove doch erg rustig gelegen tref je deze uitermate leuke woning aan. De woning onderging reeds verschillende veranderingswerken waaronder de elektriciteit (Conform het AREI). Daarnaast vormt ook de uitweg een extra troef bij deze woning.

De inkomhal biedt enerzijds toegang tot de lichtrijke woonkamer met grote raampartijen en geeft anderzijds uit op de achterliggende keuken waar tevens plaats voorzien is voor een onbijthoek. De keuken is uitgerust met koelkast, gaspitfornuis, spoelbak en dampkap. De achterliggende badkamer beschikt over een douche en biedt tevens toegang tot het apart toilet. De extra aangebouwde veranda biedt tevens de mogelijkheid om de wasmachine te plaatsen.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een bureauruimte. Er is tevens een extra ruimte voor handen waar een douchekamer voorzien kan worden. Via de uitklaptrap bereikt men eveneens de zolder die reeds geïsoleerd werd.

Achteraan het perceel bevindt zich een extra technische berging, een bijhorende garage en een zonnig terras. Dit alles is tevens te bereiken via de praktische uitweg!

Benieuwd naar de woning? Plan snel jouw bezoek in.

EPC: 416 kWh/m² - UC: 2315694

(Ref.: YP/21023/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida