U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Landelijk gelegen op te frissen woning - 8531 Bavikhove

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning op een rustige locatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze woning wordt zowel vooraan als achteraan omgeven door de velden. Dankzij de nabijheid van de gewestweg N36 zijn voorzieningen nooit veraf.

De inkomhal biedt toegang tot het apart toilet, een aparte berging en de praktische bureauruimte. De woonkamer geniet veel natuurlijk licht en kijkt dankzij de grote raampartijen uit op de zalig aangelegde tuin. Doorheen de jaren besloot men om een veranda bij de woonkamer aan te bouwen, ideaal voor tijdens de tussenseizoenen! Aansluitend bevindt zich de ruime leefkeuken met voldoende plaats voor een ontbijthoek.

Er zijn drie slaapkamer en een recent vernieuwde badkamer uitgerust met inloopdouche. Aan opbergruimte geen gebrek. De woning beschikt over twee garages (1 inpandig, 1 aangebouwd) en een droge kelder.

Een ware troef bij deze woning is de zuidgerichte tuin met landelijke verzichten die als het ware een verlengde vormen van de tuin. De tuin werd altijd zeer goed onderhouden en is de ideale plek voor wie op zoek is naar een combinatie van groen en rust.

Klinkt deze woning iets voor jou? Maak snel jouw afspraak voor de bezoekdag op 02.09.2023.

EPC: 333 kWh / (m² jaar) - D
REF: YP/23098/KTerug naar boven
Sluit menu Resida