U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Zeer ruime op te frissen woning met veel mogelijkheden - 8531 Bavikhove

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning met heel veel mogelijkheden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze leuke woning is gelegen op een boogscheut van de plaats in Bavikhove en geniet een vlotte verbinding met invalswegen. Voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, ...) zijn ook nooit veraf.

Belangrijke troeven:
- Het raamwerk werd reeds vernieuwd (PVC Hoogrendementsbeglazing)
- Daken boven woning reeds geïsoleerd
- Elektriciteit conform het AREI

Indeling: Inkomhal, ruime woonkamer, achterliggende keuken, achterliggende ruimte ideaal als hobbyruimte of speelkamer, nachthal, 4 slaapkamers (3 grote, 1 kleine), badkamer, zolder bereikbaar via vaste trap met mogelijkheid tot voorzien van extra slaapkamer(s). Bij de woning hoort een garage voor minstens 2 wagens. Boven de garage bevindt zich een tweede zolderruimte waar eveneens extra slaapkamers voorzien kunnen worden.

EPC: 601 kWh / (m²/jaar) - UC: 2967495

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwenTerug naar boven
Sluit menu Resida