U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29679 Benahavis

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Sublieme villa tussen de Spaanse botanische tuinen 

De naam Arboleda wordt vertaald naar ‘bosje' deze naam is speciaal uitgekozen om het uitgestrekte groene bos in het zuiden te vertegenwoordigen.
Arboleda wil de marktverwachtingen overtreffen met o.a. mooi aangelegde Spaanse botanische tuinen met veel lichtinval en privacy, een verfijnde architectuur, high-end SieMatic keukens, ruime terrassen met loungeruimte, vloerverwarming, energiezuinige woningen enz.

Prijzen vanaf 875.000 euro

Arboleda is een ontworpen door een bekroond ontwikkelingsteam. De prachtige interieurontwerpen zijn samengesteld door een Amerikaans ontwerpadviesbureau om ervoor te zorgen dat de allerbeste technieken en materialen worden toegepast.

Iedere afwerking is geselecteerd op basis van zijn individuele kwaliteitsvereisten.

Arboleda en zijn pluspunten:

- 2 minuten van de golf

- 2 minuten van de winkels

- 2 minuten van de restaurants

- 5 minuten van het strand

- ... en nog zoveel meer


Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. ??????Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.??????Terug naar boven
Sluit menu Resida