U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Exclusieve villa in een prestigieuze omgeving - 29679 Benahavis

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Gelegen in de prestigieuze urbanisatie van Los Flamingos, eerste lijn met de golfbaan, naast het Villa Padierna Hotel. Geniet van de nabijheid van de stad Marbella en de rust van een veilige urbanisatie met privétoegang.

Het gebruik van de natuurlijke materialen van het oppervlak brengt warmte en eenvoud over in het ontwerp. Ontworpen om aan alle behoeften van de gebruiker te voldoen met een flexibel ontwerp van hoge kwaliteit. Deze villa combineert de eenvoud van het ontwerp met de nieuwste technologische ontwikkelingen en bereikt een uniek resultaat van bewoonbaarheid, stijl en comfort.

In de prachtige natuurlijke omgeving van Benahavis kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee en de bergen vanuit elke moderne Los Flamingos villa, dicht bij enkele van de meest prestigieuze golfbanen aan de Costa del Sol en op slechts 3 km van het strand.

Enkele van de beste internationale scholen zijn lokaal beschikbaar en of u nu geniet van de exclusiviteit van luxe restaurants en entertainment, of u bent blij met het vinden van een traditionele gastronomische ervaring, u zult niet snel tekort komen.

Info:

- Totale oppervlakte: 2400 m²

- Bebouwde oppervlakte: 1504 m²

- Terras: 312 m²

- Oriëntatie: West

- Volledig uitgerust solarium is een optieIs dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida