U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29630 Benalmadena Costa

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Huizen met schitterende uitzichten en op 100m. van het strand

LAR Bay is een residentieel domein op slechts 100 meter van het strand, waardoor de huizen genieten van schitterende uitzichten op zee vanaf hun terrassen en ruime kamers met glaswanden.

Prijs vanaf €318.000

De grootte van de huizen variëren van 70 tot 190 m² en bestaan uit 1, 2 en 3-slaapkamers. Een moderne constructie gevormd uit een strakke minimalistische visie en met een lay-out open voor het licht.

De buiteninrichtingen bieden superieure kwaliteitsmaterialen en high-end afwerkingen in alle huizen. Grote glazen wanden, van vloer tot plafond, sluiten aan met de keuken en de woonruimtes met buitenterrassen. Speciaal thermo-akoestisch glas isoleert perfect het interieur. Grote porseleinen kwaliteitstegels bedekken alle vloeren, non-slip in de badkamers en keuken, ook beschikt het over muurtegels van internationale topmerken.

Design badkamers komen met marmeren bladen en voorzieningen van topmerken. De keukens hebben de hoogste kwaliteit aan apparaten. Alle huizen hebben overal warme en koude airconditioning, inbouwkasten (alles gelijnd), een volledige installatie van domotica en connecties voor telefoon, internet en televisie.

De ontwikkeling heeft ruime gemeenschapsgebieden, prachtige tuinen en gemanicuurde groene gebieden die vloeien richting de zee. Het exclusieve gebied voor heel de familie beschikt over een solarium en zwembaden voor volwassenen en kinderen.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida