Helaas, dit pand is verkocht

8501 Bissegem

Op te frissen woning met veel potentieel

Deze woning wordt met jouw hulp zonder enige twijfel een pareltje.

Op een goed bereikbare locatie, op slechts één minuut van de R8, bevindt zich deze ruime stadswoning. De woning is uiterst geschikt voor zij die op zoek zijn naar een thuis die nog naar eigen smaak kan afgewerkt worden.

De inkomhal biedt in de eerste plaats toegang tot de gezellige leefruimte voorzien van raampartijen aan de voor- en achterzijde. De aansluitende keuken, momenteel ingericht met een fornuis, kan dankzij de indeling omgetoverd worden tot een erg comfortabel kookvertrek . Wie zich naar de zongerichte tuin wilt begeven, doorkruist de veranda, waar het zeer aangenaam vertoeven is gedurende de tussenseizoenen. Achteraan de woning bevindt zich eveneens een praktische bergruimte. Ontbreekt er voor u nog enige bergruimte? Geen nood, het huis beschikt over een volledig droge kelder en een extra zolderruimte.

De hal op de eerste verdieping geeft uit op twee ruime slaapkamers waar reeds een nieuwe vloerbekleding aanwezig is. Daarnaast verkrijgt men ook toegang tot de badkamer uitgerust met ligbad, toilet en lavabo. Wie zich via de trap naar tweede verdieping begeeft, ontdekt dat er nog een derde slaapkamer aanwezig is. De aansluitende zolderruimte kan dienst doen als bergplaats maar kan eveneens omgetoverd worden tot een vierde slaapkamer.

Pluspunten:
- de woning beschikt reeds over hoogrendementsglas
- de tuin is zongericht
- de woning kan naar eigen smaak afgewerkt worden.

EPC: 526 kWh/m² - UC: 1434013

(Ref. YP/19055/K)


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida