U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29693 Buenas Noches

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Solstice is een off-plan project van een enkele villa met een modern en exclusief ontwerp

Solstice is een off-plan project van een enkele villa met een modern en exclusief ontwerp. Het uitzicht op zee is indrukwekkend, evenals de onovertroffen ligging op het zuiden en de ideale locatie, omdat het dicht bij het strand ligt, maar ook voor allerlei soorten diensten en winkels. De villa heeft 2 verdiepingen. De ingang is via de begane grond waar de sociale ruimte zich bevindt. De eetkamer, keuken en woonkamer staan ??open voor overdekte terrassen die zich uitstrekken naar het zwembad. Op de eerste verdieping vinden we de meeste slaapkamers, allemaal met hun eigen badkamer. In totaal heeft de villa 4 slaapkamers en 5 badkamers.

Het is een contrast van het moderne en het hedendaagse, samen met een functionele verdeling, die een aangename en aangename uitstraling heeft harmonieus comfortabel huis. Deze ruime villa is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een plafond met dubbele hoogte in de woonkamer, die het hele huis verlicht dag lang.

Het doel van het ontwerp is om de binnen-buiten stroming en het uitzicht op zee vanuit zowel het oosten als het westen te maximaliseren. Alle kwaliteiten die we gebruiken in onze huizen zijn van hoge kwaliteit, we gebruiken alleen de beste knikkers, hout en timmerwerk voor onze luxe ontwerpen.

Wakker worden en naar dit terras op het zuiden lopen, is de beste manier om weer een mooie dag te beginnen. We bieden een reeks designerarmaturen die de laatste hand leggen aan uw gewenste nieuwe huis. Jij kan kies uit een eindeloze lijst met materiaal volgens uw smaak en voorkeur.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida