U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruime gezinswoning met uitweg en 5 slaapkamers! - 8540 Deerlijk

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze leuke woning bevindt zich op een boogscheut van centrum Deerlijk. Invalswegen brengen je snel bij tal van voorzieningen (winkels, scholen, snelwegen, ...). De woning is instapklaar en beschikt over heel veel ruimte.

Indeling: De inkomhal biedt enerzijds toegang tot de ruime woonkamer en anderzijds tot de halfopen keuken. Dankzij het dakraam beschikt men de hele dag over veel natuurlijk licht in de woning. Achteraan de woning bevindt zich de badkamer dewelke 6 jaar geleden volledig vernieuwd werd. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig en een kleinere derde kamer dien momenteel dienst doet als dressing. De zolderverdieping herbergt eveneens twee mooie kamers en heel wat bergruimte in de nachthal. Bovendien is de zolder nog bereikbaar, ideaal voor stockage.

Toch nog bergruimte nodig? De woning is voorzien van een ruime en droge kelder. De tuin werd onderhoudsvriendelijk aangelegd en sluit achteraan aan bij de garage van 27 m². Er is voldoende plaats voor de wagen en fietsen. Bovendien is er een extra privé parkeerplaats voorzien voor de garage.

Benieuwd? Kom deze woning ontdekken.

EPC: 216 kWh/(m² jaar)
REF: CV/22047/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida