U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

KARAKTERVOLLE WONING MET TUIN EN GARAGE - 8540 Deerlijk

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op een zeer vlotte ligging in Deerlijk treft u deze ruime gezinswoning aan. Op slechts een boogscheut van het centrum zijn alle commerciële centra binnen handbereik, alsook zijn invalswegen richting Kortrijk en E17 vlakbij.

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met apart toilet, sfeervolle ruime woonkamer met heel veel lichtinval en gaskachel, geïnstalleerde keukenruimte met toegang tot de praktische garageruimte/berging en achterliggend de praktische wasruimte/veranda.

De eerste verdieping omvat hal met 4 volwaardige slaapkamers (17,75 m²; 12,40 m², 12 m² en 12 m²) en badkamer voorzien van douche en wastafel. Alle ruimtes werden zeer goed onderhouden!

Als kers op de taart geniet deze vastgoedtopper nog van een aangename buitenruimte met zuidelijke oriëntatie die aangelegd is.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Aan parkeermogelijkheden geen gebrek! Er is een inpandige garageruimte, privéoprit en tal van parkeerplaatsen in de straat.

Extra troef: zowel regenwater als putwater aanwezig!

PLAN SNEL JOUW BEZOEK IN VOOR DEZE WONING!

EPC 760,00 kWh/m² UC 2663128
(Ref.SD/24002/K)Terug naar boven
Sluit menu Resida