U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ideale starterswoning met uitweg - 8540 Deerlijk

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Op een boogscheut van centrum Sint-Lodewijk (Deerlijk) vindt men deze aangename eengezinswoning terug. Dankzij de centrale ligging geniet de bewoner van een vlotte bereikbaarheid en de aanwezigheid van belangrijke voorzieningen op wandelafstand.

Indeling: Inkomhal, lichtrijke en frisse woonkamer met aansluitend de geïnstalleerde keuken voorzien van alle courante toestellen. Opvallend is het natuurlijk licht dat binnenvalt. Aansluitend de keuken bevindt zich de recente badkamer op het gelijkvloers voorzien van combinatie douche/ligbad met wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig. Tot slot is er de zolderverdieping die te bereiken is via een vaste trap waar je de mogelijkheid hebt tot extra slaapkamers. Dakisolatie is voorzien!

Nood aan een gezellige buitenruimte? Deze woning is hierop perfect voorzien! Zo beschikt deze woning over een aangenaam terras met grasperk waar het héérlijk vertoeven is.

EXTRA TROEVEN: instapklaar, droge kelderberging, uitweg achteraan de woning met privé parkeerplaats en elektriciteit conform het AREI!

Benieuwd naar deze woning? Vraag snel jouw bezoek aan.

EPC: 357,00 kWh/m² - UC: 2942792
Ref.: CV/24006/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida