U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Hedendaagse villa's in een hemel van vrede en rust - 29680 Estepona
Vraagprijs: € 749.500

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Off plan hedendaagse villa's naast La resina Golf in Estepona

Oasis 17 is zoals de naam al doet vermoeden een hemel van vrede en rust op een benijdenswaardige locatie dicht bij La Resina Golf club aan de New Golden Mile.

Deze kleine oase op het zuiden met 25 moderne villa's is ontworpen om een ??eigentijds functioneel huis te bieden met grote open woonruimtes die het beste van binnen- en buitenruimtes verbinden door het gebruik van grote ramen, natuursteen en materialen van topkwaliteit.

De toevoeging van een kelder en een solarium zijn optioneel, waardoor huiseigenaren een extra slaapkamer kunnen toevoegen en de kelder kunnen aanpassen aan hun individuele behoeften.
Er is veel aandacht en detail besteed aan het ontwerp om een ??comfortabele villa te creëren met specificaties van goede kwaliteit die een uitstekende levensstijlkeuze bieden voor wie op zoek is naar een nieuw huis door een combinatie van strakke architecturale lijnen en ruime woonruimtes die zijn ontworpen voor het mediterrane leven.

Hoogwaardige materialen zijn overal gebruikt en dit is zichtbaar in de keuze van prachtige open Italiaanse keukens met topapparatuur, evenals de stijlvolle badkamers uitgerust met extra grote douches en vrijstaande baden, houten vloeren in de slaapkamers en porselein vloeren door de rest van de villa zijn slechts enkele van de hoogtepunten die worden aangeboden in deze ontwikkeling.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Estepona
Referentie:Oasis 17
Vraagprijs excl. kosten:€ 749.500
Type:Woning
Type constructie:Traditioneel

Neem vrijblijvend contact op

Wens je meer informatie of wil je graag een pand bezoeken? Vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Terug naar boven
Sluit menu Resida