Lugar Urbanizacion Bahia 4 , 29680 Estepona
Vraagprijs: € 545.000

Woningen op een geprivilegieerde locatie

Unieke ontwikkeling van 6 woningen op de tweede lijn van het strand in Estepona met een eigentijds design en luxe kwaliteiten op een uitzonderlijke locatie.

Prijs vanaf €545.000

West Beach heeft een geprivilegieerde locatie:

- 5 minuten rijden naar centrum Estepona
- 20 minuten rijden naar Marbella
- 45 minuten rijden naar Malaga International Airport
- 25 minuten rijden naar Gibraltar

Totale bebouwde oppervlakte van 290 tot 317 m2

- 3 slaapkamers
- 2 badkamers en
- 1 gastentoilet
- moderne open keuken
- Ruime leefruimte
- privétuin
- Ondergrondse garages voor 2 wagens
- Ruime berging
- Mooi solarium
- Prachtig uitzicht.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.

Algemeen

Adres:Lugar Urbanizacion Bahia 4
Estepona
Referentie:West Beach Estepona
Vraagprijs:€ 545.000
Type:Woning

Neem vrijblijvend contact op

Wens je meer informatie of wil je graag een pand bezoeken? Vul het formulier hieronder in en wij beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida