U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Villa's in een paradijselijke omgeving! - 29680 Estepona

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Waar kijk je naar in een nieuw huis?
Een aantrekkelijk ontwerp, een onverslaanbare locatie, het moet goed worden gecommuniceerd en de omgeving moet alles hebben waar u van zou willen genieten met uw gezin.

Welkom bij Villa Golf Costa
De strategische ligging plaatst het dicht bij een breed scala aan diensten, maar behoudt toch de gewenste privacy.
De innovatieve golfbaan Doña Lucia is een garantie voor entertainment en kwaliteit van leven.
De vrijstaande en semi-vrijstaande villa's met de kwaliteit die u mag verwachten in een omgeving van meren en groen. Villa Golf Costa is een wooncomplex bestaande uit 45 vrijstaande en semi-vrijstaande villa's op een unieke locatie, omringd door meren en groen aan de Doña Lucía Golf Azata-complex.

Het ontwerp van de huizen is de uitdrukking van stijl en modern leven.
Ruime huizen gebouwd naar een hoge standaard waar u zult genieten van de royale kamers, verdeeld over twee verdiepingen.
De terrassen met uitzicht op de golfbaan en meren zullen een unieke ervaring toevoegen aan uw dagelijks leven, zoals uw familie zo rijkelijk verdient.

Waarom dit gebied in plaats van andere?
Het gebied ten westen van Estepona is zonder twijfel waar de meest uitzonderlijke projecten zich op dit moment concentreren.
Elke dag komt er nieuwe infrastructuur op die dit gebied een spectaculaire toekomst biedt: scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, jachtclubs en golfbanen.
Dit is het moment. In een gebied met een grote vraag naar afgewerkte woningen en met spectaculaire ontwikkelingsmogelijkheden, onderscheidt Villa Golf Costa zich als een fantastische investering voor het heden en als een zekere inzet voor de toekomst.
Het strand, golf, de bergen en de charme van de witte dorpjes met het kenmerkende zegel van het traditionele Andalusië

Villa Golf Costa biedt u 34 halfvrijstaande en 11 vrijstaande villa's met uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, waar u uw nieuwe woning zult vinden.
De beste locatie, oriëntatie en ontwerp wachten op u in een idyllische omgeving ontworpen voor golfliefhebbers en liefhebbers van rust en stilte.
Voor dagelijks leven of voor vakanties, Villa Golf Costa.

En er is nog meer...

• Ruime en verlichte kamers om uw maximale comfort en optimaal gebruik van de ruimte te garanderen.
• Open terrassen met uitzicht op de golfbaan.
• Huizen afgewerkt volgens een hoge kwaliteitsstandaard.
• Airconditioning.
• Gemeenschappelijke ruimtes met zwembaden.
• De semi-vrijstaande huizen hebben een kelder met dezelfde afmetingen als de begane grond, badkamer en natuurlijk licht.
• Uitzicht op zee vanuit sommige units..


Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.
Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.Terug naar boven
Sluit menu Resida