U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

29640 Fuengirola

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Unieke schakelwoningen met panoramische zichten op zee

Unieke schakelwoningen met panoramisch zeezicht en op wandelafstand van het strand.

Prijs vanaf 465.000 euro

De woonkamer is licht, helder en luchtig met kamerhoge glazen deuren en een dakraam aan de binnenzijde waardoor natuurlijk zonlicht naar binnen komt. Het schuifraam leidt naar een
gedeeltelijk overdekt terras en een privé tuin waar u en uw gezin kunt genieten van veel BBQ´s terwijl u geniet van het uitzicht op zee.

Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 ruime slaapkamers met ingerichte kasten en de aansluitende badkamers. Geniet van de zon op de ruime terrassen die een prachtig uitzicht geven over de zee en de natuur. Het solarium biedt plaats om het hele jaar door van de zon te genieten. Bovendien zijn een garage en kelder inbegrepen bij dit project.


- Op loopafstand van voorzieningen
- Volledig uitgerust fitnessruimte
- Sauna
- Sociale club
- 3 minuten lopen naar het strand
- Volledig omheind beveiligd complex
- Lagune zwembad
- Tropische tuinen

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat slechts een klein deel van alle beschikbare projecten die wij te koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budget vallen.

Daarnaast voorzien wij ook een vrijblijvende kennismaking met een onafhankelijke Spaanse meertalige advocaat in Marbella en een Spaanse Notaris zodat al uw vragen correct beantwoord zijn. Op dat moment als u dat wenst kan u ook uw NIE-nummer aanvragen. Dit nummer hebt u nodig voor aankoop van vastgoed in Spanje.

Kortom wij begeleiden u van A tot Z in het Nederlands voor de aankoop van uw droomverblijf in de regio van Marbella.

Deze efficiënte en systematische aanpak zal u inzicht bieden in de vastgoedmarkt en zal u toelaten de juiste beslissing te nemen om zodoende uw investering naar de toekomst te vrijwaren.

* Gezien het aanbod aan de Costa del Sol dagelijks kan variëren zijn de opgegeven prijzen altijd 'vanaf' prijzen. Wij bezorgen u graag een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.



Terug naar boven
Sluit menu Resida