Helaas, dit pand is verkocht

8560 Gullegem

Ruime te renoveren woning op een toplocatie.

Deze te renoveren woning is gelegen nabij het levendige centrum van Gullegem en deed vroeger dienst als onderkomen voor een drukkerij. Achter de charmante gevel schuilt een zee van ruimte met tal van mogelijkheden.

Indeling:
De inkom geeft uit op de zeer lichtrijke voormalige handelsruimte met aansluitend de bureauruimte. Achterliggend bevindt zich de gezellige woonkamer met zicht op de binnenkoer alsook de aparte keuken en het apart toilet. Via de binnenkoer komt u enerzijds terecht in de technische ruimte/wasberging en anderzijds in het atelier van 36,50 m² met heel wat mogelijkheden. Achteraan de woning bevindt zich de leuke tuin met achteraan nog een extra bergruimte. De woning beschikt tevens over een droge kelder.

Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers aanwezig en een badkamer die beschikt over een zitbad en een lavabomeubel. Via een vaste trap kan u zich naar de zolderverdieping begeven waar vroeger een kamer in werd ondergebracht.

Pluspunten:
+ toplocatie nabij het centrum van Gullegem;
+ zee van ruimte;
+ extra atelier met tal van mogelijkheden

EPC: 669 kWh/m² - UC: 2157707

(Ref. CV/19048/K)


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida