U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Comfortabel wonen te Harelbeke! - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze instapklare woning is gelegen in een gezellige woonwijk op fietsafstand van het centrum van Harelbeke, doch vlakbij alle nodige faciliteiten zoals winkels en scholen.

In 2009 werd deze woning aanzienlijk uitgebreid met een mooie aanbouw, ondertussen werd ook overal hoogrendementsglas geplaatst in PVC-profielen (overal rolluiken), de elektriciteit gekeurd en het sanitair vernieuwd.



Indeling: inkomhal met toegang tot de aparte woonkamer. De hal geeft verder toegang tot de moderne, gelijkvloerse badkamer met alle comforten (ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel). De handige wasberging zorgt voor een extra bergruimte naast de keuken. Deze aanpalende keuken- en eetruimte geeft een mooi zicht op de tuin met aangelegd terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met grote ingemaakte kleerkast. De zolderverdieping herbergt dan weer een handig toilet, extra bergkamer én de derde slaapkamer. Verdere berging is mogelijk in de droge kelder.



Deze energiezuinige woning biedt een toffe thuis voor zowel starters, alsook gezinnen die in een huiselijke buurt wensen te wonen.



EPC: 252 kWh/m² - UC: 2054059.

Ref: CV/18091/K



Terug naar boven
Sluit menu Resida