Helaas, dit pand is verkocht

Residentiële halfopen bebouwing met uitweg - 8530 Harelbeke

Omschrijving

Deze gezellige halfopen bebouwing is gelegen in een rustige woonwijk met vlakbij invalswegen en het centrum van Harelbeke.

De woning biedt enorm veel mogelijkheden en werd afgelopen jaren deels gerenoveerd.Indeling: inkomhal met gastentoilet. Leef-en eetruimte met gezellige open haard als bijverwarming. De verzorgde keuken kan met een kleine aanpassing nog worden uitgebreid en ééngemaakt met de leefruimte. Het gelijkvloers biedt ook een doucheruimte aan, alsook wasberging/technische ruimte. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De geïsoleerde bergzolder is toegankelijk via zolderluik.De ruime tuin is momenteel zeer praktisch aangelegd en is perfect zuidelijk geörienteerd. Achteraan kan een extra uitweg gecreëerd worden, alsook een extra garage of magazijn geplaatst worden. De voortuin werd onlangs nieuw aangelegd.Er is de mogelijkheid tot uitbreiden van de garage achteraan het perceel voor stockage/magazijn.Pluspunten:

- Toegang via de zijkant van het perceel, gloednieuwe poort

- Vernieuwde leidingen, goedgekeurde elektriciteit

- Centrale verwarming op aardgas

- Veel parkeermogelijkheden


EPC: 541 kWh/m² - UC: 555631

(ref: CV/18089/K)


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Resida