U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtig gerenoveerde woning - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Wie op zoek is naar een ruime, instapklare en lichtrijke woning is hier aan het goed adres!

De vlotte verbinding met invalswegen (R8) en andere voorzieningen zijn slechts één van de talrijke troeven die deze woning te bieden heeft.

Indeling: De inkomhal met apart gastentoilet biedt toegang tot de ruime achter gelegen leefruimte. Deze ruimte is voorzien van grote raampartijen (met zicht op de tuin) en een hoog plafond waardoor men een waar ruimtegevoel creëert. Aansluitend bevindt zich de open keuken voorzien van al het nodige comfort. De garage zorgt ervoor dat u altijd de wagen netjes kwijt kan. Op de eerste verdieping bevindt zich een eerste zeer ruime, lichtrijke slaapkamer en de badkamer voorzien van ligbad en lavabomeubel. Een leuk element is de bureauruimte dewelke verbonden is met de lager gelegen leefruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens twee ruime slaapkamers en een extra toilet. Nood aan extra bergruimte? De woning beschikt over een praktische zolder.

Wie graag buiten vertoeft zal zeker zijn gading vinden in de aangename tuin dewelke is voorzien van een terras, tuinhuis en een lounge, een waar genot om er met vrienden/familie te vertoeven.

Laat je verrassen door deze unieke woning en plan snel jouw bezoek in.

EPC: 271 kWh/m² - UC: 710694

(Ref.: YP/20005/KCC)



Terug naar boven
Sluit menu Resida