U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Halfopen gezinswoning met ruime werkplaats (300 m²) - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze ruime halfopen woning vormt de ideale uitvalsbasis voor een zelfstandige. Het verwarmd atelier van 300 m² biedt heel wat werkruimte. De voorbije jaren werden heel wat zaken vernieuwd in de keuken, waaronder de keuken, de woonkamer, ...

Indeling:
De inkomhal biedt toegang tot de erg lichtrijke en ruime woonkamer voorzien van een gezellige houthaard en gashaard. De woonkamer werd in 2020-2021 volledig vernieuwd! Via de glazen deur begeeft men zich naar de uitgeruste keuken. Vooral de grootte van de keuken (31 m²) valt enorm op. Erg praktisch is de aansluitende kelder. Achteraan de woning bevindt zich een wasplaats, een apart toilet en de bureauruimte.

Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers aanwezig (2 grote, 1 kleinere) en een proper onderhouden badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Verder is er nog een handige zolder aanwezig.

Via een aparte ingang bereikt men enerzijds de aparte garage en anderzijds de werkplaats van ruim 300 m². Verwarming is voorzien!

Wie graag buiten vertoeft, kan zich begeven naar één van de twee tuinen bij deze woning. De eerste tuin is gelegen vlak naast de woning (zicht vanuit woonkamer en keuken) en is volledig afgesloten. De tweede bevindt zich achteraan de werkplaats en beschikt over een ingebouwd zwembad met poolhouse. De poolhouse werd voorzien van een bergruimte en een extra badkamer met toilet!

Laat je verrassen door deze ruime en lichtrijke woning!

EPC: 607 kWh/(m² jaar) - UC: 2517811-RES-1
REF: YP/21118/KTerug naar boven
Sluit menu Resida