U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Verzorgde gezinswoning met uitweg in kindvriendelijke wijk - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze woning bevindt zich in een kindvriendelijke wijk en is gelegen op een boogscheut van het centrum. Men geniet tevens een vlotte verbinding met invalswegen en de E17. Winkels, scholen, openbaar vervoer, ... zijn in de nabijheid van de woning terug te vinden.

Indeling: de inkomhal biedt toegang tot de ruime woonkamer dewelke is voorzien van een zeer gezellige gashaard ingewerkt in een mooie schouw. Aaneengesloten treft men de ruime, goed onderhouden keuken aan waarbij men het contact met de woonkamer blijft behouden. De meest courante toestellen zijn aanwezig. Erg praktisch is de naastgelegen wasberging met aansluitend de vernieuwde badkamer.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers voorzien (twee grote, één kleinere) en een apart toilet. Er is tevens een zolderverdieping aanwezig waar op termijn nog een extra ruimte voorzien kan worden.

De tuin werd opnieuw onderhoudsvriendelijk aangelegd en geniet een bijzonder goede oriëntatie (zuiden). De wagen kan men kwijt in de achtergelegen garage te bereiken via de uitweg. Ook voor de fietsen is een extra berging voorzien.

Benieuwd naar deze woning?

Contacteer ons om een bezoek in te plannen.

EPC: 334 kWh/m² - UC: 2358060
REF: YP/22058/KTerug naar boven
Sluit menu Resida