U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtige instapklare halfopen bebouwing - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze uiterst verzorgde halfopen bebouwing dateert van 2005 en is gelegen in een erg rustige woonwijk op wandelafstand van centrum Stasegem. Tom en Joke kochten deze woning destijds aan maar na 14 fantastische jaren in het tijd voor iets nieuws.

Indeling gelijkvloers: Centraal gelegen inkomhal met toegang tot de overige woongedeeltes, apart gastentoilet, lichtrijke woonkamer met open haard en grote raampartijen die zicht op de tuin bieden en voor veel lichtinval zorgen, open keuken voorzien van alle nodige toestellen en plaats om voor een ontbijthoek en een ruime garage voorzien van ingemaakte kasten.

Indeling bovenverdieping: De bovenverdieping beschikt over drie ruime en lichtrijke slaapkamers waarvan één voorzien van een inbouwkast. De badkamer werd recentelijk vernieuwd en beschikt over douche, ligbad, dubbele lavabo en een tweede toilet.

De woning beschikt tevens over een tuin van om en bij de 130 m² dewelke volledig zuidgericht is. De tuinberging biedt langs de achterzijde toegang tot de praktische uitweg voor fietsen.

EPC: 261 kWh/m² - UC: 833140

(Ref: YP/19107/K)



Terug naar boven
Sluit menu Resida