U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Woning met 3 slaapkamers, tuin en garage met uitweg - 8530 Harelbeke

Ontdek de troeven van Resida ›

Omschrijving

Deze leuke woning is gunstig gelegen, met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen en het openbaar vervoer. Daarnaast vindt u in de buurt ook tal van winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden.

Indeling: Lichtrijke voorplaats/eetkamer, zitkamer met aansluitende keuken, achterliggende veranda met toegang tot de badkamer (voorzien van ligbad) en het apart toilet. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers aanwezig. Met de vaste trap bereikt men de zolderverdieping waar eveneens een slaapkamer is ondergebracht.

Een van de grootste troeven van deze woning is de uitgestrekte en zongerichte tuin, die u veel privacy biedt en perfect is om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Achteraan de tuin bevindt zich een garage met uitweg, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeren op straat.

Kortom, deze woning biedt de perfecte mix van comfort, privacy en locatie en is de ideale plek om uw nieuwe thuis te maken. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek aan deze prachtige woning in Harelbeke.

Extra pluspunten:
- nieuwe HR-beglazing
- zuidgerichte tuin

EPC: 298 kWh / (m² jaar) - Label C - UC: 2595509
REF: YP/23001/KC



Terug naar boven
Sluit menu Resida